• Unii părinți întâmpină probleme atunci când vor să cumpere un telefon copilului.
  • În funcție de vârsta copilului, telefonul trebuie să îi servească nevoile.
  • Nu întotdeauna cel mai bun brand înseamnă și cel mai bun telefon.

În zilele noastre, telefonul a devenit un obiect esențial, fără de care nu putem pleca de acasă. Iar dacă tu nu poți trăi fără un astfel de smartphone, fii sigur că nici copilul tău nu e mai prejos.

Acum, părinții caută telefoane cât mai performante care să le satisfacă nevoile celor mici.

Carla Enache, mamă a doi copii de 11, respectiv 13 ani îți spune după ce criterii s-a orientat, atunci când a ales smartphone-urile copiilor săi.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”

„Eu le-am cumpărat băieților mei, am doi copii, le-am cumpărat telefoane destul de performante, zic eu, pentru că, până la urmă, eu cred că au nevoie. Sunt telefoanele care dispun de Android, sunt performante. Ei se pot uita la desene, se pot juca și până la urmă, nici nu îmi fac niciodată probleme că vor rămâne fără baterie, atunci când eu îi sun.”, a spus Carla Enache, părinte.

Și ca de fiecare dată, oamenii se orientează după cele mai populare brand-uri. Însă, acestea nu dau întotdeauna randamentul la care te aștepți.

Programatorul, Alexandru Panait îți poate confirma acest lucru.

„Din păcate, în momentul de față, prin prisma capitalismului se pune foarte mare accent pe brand, pe imagine și nu întotdeauna cel mai bun brand este și cel mai bun telefon. Este foarte important, în momentul în care alegem un telefon, să ne facem temele, să înțelegem exact care sunt componentele din acel telefon, care-i conferă performanță telefonului.”

„Este foarte important să punem în raport, calitatea și prețul.”