• Ultimul update a dus Call of Duty: Modern Warfare la peste 250 de GB
  • Jocul include modurile Single Player, Multi Plyer și Battle Royale
  • Call of Duty: Modern Warfare este cel mai voluminos joc din istorie

Când ai văzut că pentru Call of Duty: Modern Warfare ai nevoie de 175 GB spațiu de stocare, ți s-a părut mult? Poate te-ai alarmat puțin după update-ul din august, când nevoia de spațiu pentru joc a crescut la 200 GB.

Ei bine, acum, Call of Duty: Modern Warfare e oficial cel mai înfometat joc din istorie. Un SSD de 250 GB nu mai e suficient și, dacă nu ai spațiu, nu mai primești viitoarele update-uri. De aici, disperarea multor jucători.

Dar cam așa se întâmplă când un joc conține și modul Single Player și Multi Player și toate componentele de Battle Royale. Unii au scris producătorului să împartă jocul în Single Player, Multi Player și Warzone. Mai norocoși sunt cei care au console și pot renunța la unele module.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Dar pentru nenorocoși, opțiunea e să dezinstaleze jocul, să cumpere un SSD de dimensiuni mai mari și să-l reinstaleze. Ceea ce va face și Alex.

Alex, jucător Call of Duty: „Ce mai înseamnă în ziua de azi un Terra? Era 1.000 de giga înainte, acum înseamnă de 4 ori Call of Duty Modern Warfare. Pentru că, aparent, ca să ajungi pe locul întâi cu un joc înseamnă să ai spațiul cel mai mare. 250 de giga! Pentru cei care rulează pe SSD, ca mine de altfel, jocul principal pe SSD, da? Noi ce facem? Mergem să ne cumpărăm alte harduri. Pentru că a depășit norma.”