• Zeiss ZX1, cameră anunțată încă de acum 2 ani, este disponibilă la precomandă.
  • Este o cameră mirrorless full-frame cu Android care permite editarea fotografiilor.
  • ZX1 are un preț de 6.000 de dolari, peste rivalii Leica Q2 și Sony RX1R II.

Dacă ești pasionat de fotografie, află că producătorul german Zeiss este gata să-ți îndeplinească toate dorințele. Pentru un preț de… 6.000 de dolari.

ZX1 este un mirrorless inventat în 2018. Însă abia acum a devenit disponibil pentru precomandă. Are un senzor full-frame de 37 megapixeli cu obiectiv fix de 35 milimetri.

Ce face camera?

Are un ecran touchscreen pe spate, care îți permite să editezi fotografia pe loc. Asta pentru că are programul Adobe Lightroom deja instalat. După ce este efectuată, fotografia se poate edita și posta imediat. De asemenea, camera vine și cu Wi-Fi și 512GB spațiu de stocare.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Iar apoi îți rămâne doar să o postezi imediat. Zeiss speră să te convingă astfel și să le ia fața rivalilor Leica și Sony. Ba chiar au convins un fotograf profesionist să o încerce.

„Pot face orice din cameră. E grozav. Această cameră va fi cea pe care o voi folosi în fiecare zi. Oricum am o cameră cu mine mereu, o scot de fiecare dată când văd o situație pe care vreau să o fotografiez”, a reacționat Sabrina Weniger, fotograf freelancer.