• Conectarea la internet a persoanelor offline ar aduce 6.700.000.000 de dolari
  • 80% din populația țărilor dezvoltate este conectată la internet
  • În viitor, s-ar putea să fii înconjurat de senzori și să nu mai ai nevoie de parole

De când cu pandemia, lucrezi mai mult de acasă. Iar tehnologia ți-a facilitat comunicarea mai mult ca oricând.

Așa că progresele în materie de tehnologie, planificate pentru viitorul îndepărtat, au ajuns să se întâmple mai devreme de cât ai crezut.

În viitor, s-ar putea să fii înconjurat de senzori și să nu mai ai nevoie de parole. De exemplu, senzorii sub formă de plasturi, pot să monitorizeze starea de sănătate sau starea de bine.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Aplicațiile prin care se poate comanda mâncarea sau alte lucruri online, dar și cele de internet banking vor putea să genereze soluții clineților, chiar înainte ca aceștia să le ceară.

Vești bune vin și pentru cei care își uită adesea parolele. Datele biometrice vor fi folosite mai des ca metodă de logare, iar parolele vor dispărea ușor, ușor.

Cu toate acestea, doar 80% din populația țărilor dezvoltate este conectată la internet. În timp ce, în țările subdezvoltate, doar 35% din populație are acces la internet.

Acesta este un capitol cu care România se poate mândri. 84% din populație este conectată la internet, însă nu un procent suficient de mare care să faciliteze desfășurarea școlii online, pe tot teritoriul țării.