• Telefoanele mobile au devenit instrumente indispensabile în viața de zi cu zi a milioane de oameni.
  • Uneori puteți vedea o lumină LED portocalie sau verde deasupra emoticonului cu date mobile.
  • Aceste avertismente, pe lângă faptul că protejează utilizatorul, servesc și la evitarea surprizelor neplăcute și, la deblocarea dispozitivului, vedem că bateria a scăzut rapid.

Telefoanele mobile au devenit instrumente indispensabile în viața de zi cu zi a milioane de oameni. Este din ce în ce mai rar să vezi pe cineva fără un smartphone și, din cauza costului ridicat al unora dintre ele, este important să eviți loviturile și problemele pentru ca acestea să dureze cât mai mult timp.

Dar, uneori, aparatele în sine au probleme de calculator sau de ecran care au prea puțin de-a face cu utilizarea pe care o facem și este necesar să ne uităm la sistemul lor. Acest lucru apare în partea de sus a ecranului iPhone. Uneori puteți vedea o lumină LED portocalie sau verde deasupra emoticonului cu date mobile.

Aplicații, probleme sau apeluri primite în fundal. Notificările sunt o parte fundamentală a telefoanelor mobile, iar când iPhone-ul are un punct portocaliu, înseamnă că este ceva ce trebuie să reparăm. Un LED portocaliu înseamnă că dispozitivul a activat microfonul, prin intermediul unei aplicații. Astfel, puteți detecta cu ușurință dacă este posibil ca discuțiile să fie înregistrate.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

În cazul punctului verde, semnificația este similară, dar nu aceeași. Este vorba despre utilizarea pe care o facem din aparatul foto. Dacă, de exemplu, părăsim o aplicație cu un videoclip sau o fotografie, iPhone ne avertizează că aparatul foto este încă activ într-o aplicație care nu este cea utilizată.

Aceste avertismente, pe lângă faptul că protejează utilizatorul, servesc și la evitarea surprizelor neplăcute și, la deblocarea dispozitivului, vedem că bateria a scăzut rapid.