• Apple va avea prima schimbare de design pentru Watch din ultimii ani.
  • Apple Watch Series 7 va veni cu ecran plat de dimensiuni mai mari.
  • Noul ceas inteligent de la Apple va fi lansat simultan cu iPhone 13.

Apple se pregătește de o lună septembrie importantă. Și nu va prezenta doar iPhone 13, ci și noul Watch Series 7 care va avea prima schimbare de design după trei ani în care compania a păstrat aceeași rețetă.

Următorul Apple Watch 7 va fi mai mare ca oricând. Apple a decis să facă anumite schimbări de design: ecranul va fi ceva mai plat ca la generația precedentă, iar ecranul va fi puțin mai mare ca dimensiune. Astfel, Series 7 va veni în două variante: de 41 milimetri și 45 milimetri. Desigur, Apple pregătește și fețe pentru ecran care să profite de această creștere a display-ului. Pe lângă aceste schimbări de estetică, Apple Watch 7 va veni cu un procesor îmbunătățit, însă nu va aduce mari schimbări în ceea ce privește aplicațiile de sănătate.

Cum stă Apple pe piața ceasurilor inteligente?

Piața de ceasuri inteligente a crescut în ultimul trimestru cu 27% față de aceeași perioadă din 2021, conform ultimul raport Counterpoint Research. Iar Apple Watch este marele câștigător: a ajuns la 100 de milioane de unități vândute și domină piața. Apple a avut o cotă de piață de 28%, fiind urmată de Huawei, Samsung, Imoo și Garmin. Apple Watch 6 a fost cel mai vândut smartwatch, fiind urmat de Apple Series SE și de Samsung Galaxy Watch Active 2.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT