• Cea mai mare rafinărie din România – Rompetrol Rafinare – a anunțat că s-a confruntat cu „un atac cibernetic complex.”
  • Compania a transmis că, pentru protejarea datelor, aceasta a sistat temporar funcţionarea site-urilor şi a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât şi pentru persoanele fizice.
  • Rompetrol Rafinare a spus că activitatea operațională a rafinăriei Petromidia nu a fost afectată, în urma atacului cibernetic.

Rompetrol Rafinare (RRC), operator al Petromidia – cea mai mare rafinărie a României, a anunţat luni la Bursa de la Bucureşti că în cursul nopţii s-a confruntat cu un „atac cibernetic complex”.

Suntem în permanenta legătură cu Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) şi împreună depunem toate eforturile pentru rezolvarea situaţiei. Pentru protejarea datelor, compania a sistat temporar funcţionarea site-urilor şi a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât şi pentru persoanele fizice. Activitatea benzinariilor Rompetrol se desfăşoară normal, clienţii având la dispoziţie opţiunea plaţii în numerar sau prin card bancar. Menţionăm că activitatea operaţională a rafinăriei Petromidia nu este afectată. Ne cerem scuze pentru inconveniente”, este mesajul Rompetrol Rafinare la Bursa de la Bucureşti.​

Rompetrol Rafinare este o companie română, operator al Petromidia. Domeniul său de activitate este fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului. Compania este listată la Bursa de Valori București, Categoria I, având o capitalizare bursieră de peste două miliarde de roni.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?