• Pe 28 ianuarie va fi lansat jocul „Pokemon Legends: Arceus“.
  • Iubitorii de PlayStation se vor bucura exclusiv de „Horizon Forbidden West“.
  • Jocuri precum FIFA23 sau CoD Modern Warfare nu au o dată de lansare stabilită.

După un an plin de jocuri video tari, 2022 ne pregătește și mai multe lansări care să încânte gamerii de pretutindeni. Iată care sunt cele mai așteptate jocuri video în 2022:

Pe 28 ianuarie va fi lansat jocul Pokemon Legends: Arceus, pentru Nintendo Switch, joc care ne va spune povestea echivalentului lui Dumnezeu în lumea Pokemon. Apoi, Sony pregătește 2 jocuri exclusive pentru iubitorii de PlayStation – jocul adventure Horizon Forbidden West, al doilea din seria Horizon, care iese pe 18 februarie, dar și Gran Turismo 7 pentru împătimiții de jocuri cu mașini, care apare pe 4 martie. Pe 25 februarie apare și Elden Ring Win, care va fi disponibil atât pentru PlayStation, cât și pentru XBox.

Avatar: Frontiers of Pandora va fi disponibil pentru Windows, PlayStation și Xbox, la fel cum va fi și Call of Duty Modern Warfare 2022. FIFA 23 va fi disponibil pentru aceleași platforme și în plus și pentru Nintendo Switch și Stadia. Iar printre jocurile exclusive se numără God of War Ragnarok pentru PlayStation, dar și The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 și Mario + Rabbid Sparks of Hope pentru Nintendo Switch. Acestea nu au momentan o dată de lansare stabilită.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ