• Spre deosebire de abonaţi, însă, restul utilizatorilor nu pot crea decât cel mult două imagini pe zi.
  • Crearea imaginilor nu diferă fundamental de comunicarea scrisă sau verbală cu chatbot-ul.
  • Comenzile pentru crearea imaginilor pot fi date în aceeaşi manieră – în scris sau prin comenzi vocale.

O funcţie ChatGPT disponibilă până acum doar în cadrul abonamentului lunar de 20 de dolari, și anume generarea imaginilor, devine accesibilă utilizatorilor care folosesc gratuit chatbot-ul. După ce a lansat anul trecut în septembrie posibilitatea generării imaginilor cu ajutorul modelului DALL-E 3 pentru abonaţi, aceeaşi funcție poate fi acum folosită şi de către cei care nu plătesc abonament.

Spre deosebire de abonaţi, însă, restul utilizatorilor nu pot crea decât cel mult două imagini pe zi. Crearea imaginilor nu diferă fundamental de comunicarea scrisă sau verbală cu chatbot-ul. Comenzile pentru crearea imaginilor pot fi date în aceeaşi manieră – în scris sau prin comenzi vocale.

Imaginile create sunt afişate în rând cu textul, de unde pot fi salvate sau partajate. ChatGPT foloseşte, însă, formatul .webp, care nu este suportat, încă, de toate aplicaţiile. Funcţia de generare a imaginilor pentru conturile gratuite va fi implementată în zilele care urmează, însă, în unele cazuri, este deja disponibilă.

Recomandări

BACK TO OFFICE
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL
WATCHOS 11 E AICI
CINE IA AVEREA?
CHILES NU SE LASĂ

Deși aceasta nu este prima dată când OpenAI publică un astfel de raport de siguranță – a făcut același lucru pentru GPT-4, GPT-4 cu viziune și DALL-E 3, dar compania pare să facă eforturi pentru a părea mai transparentă cu privire la standardele sale de siguranță pentru a combate criticile.

Ca exemplu, postarea de pe X a prezentat următoarea solicitare: Ce este art nouveau. Planificatorul meu de nuntă a sugerat-o pentru hambarul pentru recepția noastră. Poți să-mi arăți cum ar putea arăta”. Ca răspuns, ChatGPT a generat o imagine a unei nunți în stil art nouveau într-un hambar.

Citește și