• ChatGPT foloseste instrumentul „Jolly Roger Telephone”, care ofera voci generate prin inteligența artificială.
  • Vocea A.I. poate vorbi la telefon cu scammeri din mediul online.
  • Succesul ChatGPT pare să continue, din ce în ce mai multe persoane includ inteligența artificială în task-urile lor.

Dezvoltatorul de software Roger Anderson a decis să lupte împotriva scammerilor prin serviciul de voce robotizată cu modelul de limbaj GPT-4 de la OpenAI și ChatGPT pentru a-i păcăli pe aceștia, scrie TechRadar.

Serviciul lui Roger Anderson se numește „Jolly Roger Telephone”, care practic oferă personalități AI care au scopul de a se angaja în conversații cu escrocii din mediul online.

Un raport arată că s-a făcut un test prin care s-a utilizat vocea robotului Whitey Whitebeard cu un scammer care pretindea că era de la Bank of America. Inteligența Artificială a fost atât de eficientă încât scammerul a închis după aproximativ șase minute de conversație.

Recomandări

ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT
CINE E NOU PREȘEDINTE AL AN

Cum a apărut extensia ChatGPT

Jolly Roger Telephone este disponibil în SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă dar se poate utiliza oriunde în lume printr-un VPN.

Roger Anderson lucrează la sisteme telefonice în mod profesional și a decis să ia problema în propriile mâini. Anderson a vrut să le provoace bătăi de cap telemarketerilor, așa că a creat un algoritm care să dea răspunsuri preînregistrate cum ar fi: „Alo?”, apoi „da”, „uh huh” și „despre ce este vorba?”, continuând astfel să continue apelul și consumând timpul și răbdarea telemarketerilor.

ChatGPT a pus acum robotul A.I. la dispoziția publicului larg, astfel încât îl poți încerca pe propriul tau telefon.

Citește și: