• ChatGPT foloseste instrumentul „Jolly Roger Telephone”, care ofera voci generate prin inteligența artificială.
  • Vocea A.I. poate vorbi la telefon cu scammeri din mediul online.
  • Succesul ChatGPT pare să continue, din ce în ce mai multe persoane includ inteligența artificială în task-urile lor.

Dezvoltatorul de software Roger Anderson a decis să lupte împotriva scammerilor prin serviciul de voce robotizată cu modelul de limbaj GPT-4 de la OpenAI și ChatGPT pentru a-i păcăli pe aceștia, scrie TechRadar.

Serviciul lui Roger Anderson se numește „Jolly Roger Telephone”, care practic oferă personalități AI care au scopul de a se angaja în conversații cu escrocii din mediul online.

Un raport arată că s-a făcut un test prin care s-a utilizat vocea robotului Whitey Whitebeard cu un scammer care pretindea că era de la Bank of America. Inteligența Artificială a fost atât de eficientă încât scammerul a închis după aproximativ șase minute de conversație.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Cum a apărut extensia ChatGPT

Jolly Roger Telephone este disponibil în SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă dar se poate utiliza oriunde în lume printr-un VPN.

Roger Anderson lucrează la sisteme telefonice în mod profesional și a decis să ia problema în propriile mâini. Anderson a vrut să le provoace bătăi de cap telemarketerilor, așa că a creat un algoritm care să dea răspunsuri preînregistrate cum ar fi: „Alo?”, apoi „da”, „uh huh” și „despre ce este vorba?”, continuând astfel să continue apelul și consumând timpul și răbdarea telemarketerilor.

ChatGPT a pus acum robotul A.I. la dispoziția publicului larg, astfel încât îl poți încerca pe propriul tau telefon.

Citește și: