• Deyton Truitt, în vârstă de 26 de ani, și Reece Wiench, în vârstă de 23 de ani, și-au folosit creativitatea pentru a avea o nuntă inedită.
  • Ei au decis ca un ofițer de cununie civilă cu baza pe A.I. să le oficieze nunta, oferind un element surprinzător și unic ceremoniei lor.
  • Înainte de ceremonie, cei doi tineri au avut ocazia să petreacă timp cu chatbotul, oferindu-i detalii și referințe personale.

ChatGPT mai trece un job în CV-ul său: ofițer de stare civilă.

Cuplul din Colorado Reece Wiench și Deyton Truitt și-au celebrat nunta la sfârșitul săptămânii trecute în Morrison, Colorado, la biserica istorică Morrison. Deși biserica datează din anii 1800, cuplul a inclus și viitorul tehnologiei, angajând ChatGPT pentru a supraveghea nunta lor.

,,Vă mulțumesc tuturor că sunteți alături de noi astăzi pentru a sărbători dragostea extraordinară și unitatea lui Reece Wiench și Deyton Truitt” , a spus chatbotul la nunta cuplului de luna trecută, scrie Fox News.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Wiench și Truitt au declarat că și-au planificat nunta în doar cinci zile, explicând că Truitt urma să fie trimis în armată, iar Wiench dorea să i se alăture după antrenamentul de bază.

În Colorado nu este nevoie de un ofițer autorizat pentru oficierea ceremoniilor de căsătorie, așa că tatăl miresei, Stephen Wiench, a avut ideea de a apela la un ofițer ,,mai ușor și mai ieftin” .

Chatbotul a fost la început reticent în a conduce ceremonia, potrivit CBS Colorado.

,,La început a spus «nu». «Nu pot să fac asta, nu am ochi, nu am corp. Nu pot să oficiez la nunta ta»„, a povestit Wiench despre ce a spus robotul.

Cuplul a insistat și a furnizat chatbot-ului informații personale despre ei pentru a le introduce în comentariile lui ChatGPT în timpul ceremoniei. Cuplul a trimis chiar și un mesaj scris de ChatGPT celor 30 de invitați, explicând că A.I. va oficia nunta.

,,În timpul ceremoniei, voi exprima elocvent semnificația acestui moment și posibilitățile nelimitate care apar atunci când dragostea și tehnologia se intersectează” , a scris botul în mesajul sa, potrivit Longmont Leader.

Cuplul a declarat pentru publicația locală că nu știa ce anume va spune robotul în timpul ceremoniei și că i-au pus o mască de robot peste un difuzor pentru a face să pară că vorbește cineva.

,,Suntem onorați și recunoscători fiecăruia dintre voi aici, în special celor care au călătorit în afara statului – în special, Kansas” , a spus chatbotul în timpul nunții.

Soții au precizat că nu s-au bazat pe sistemul de inteligență artificială pentru a-și scrie jurămintele, pe care le-au redactat singuri.

Cuplul și invitații au declarat că au fost mulțumiți de nunta asigurată de inteligența artificială.

Citește și

Temperaturile medii au depășit, în Emisfera Nordică, pragul de creștere cu +1,5 Celsius față de nivelul preindustrial, pentru câteva zile

Apple, nevoită să reducă drastic previziunile de producție pentru căștile VR Vision Pro. Cauza ar fi provocările legate de design

Tensiunile de pe străzile Franței scad, numărul arestărilor în noaptea de duminică spre luni a scăzut. Săptămâna începe cu reuniuni la Elysee și mitinguri