„Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani”, descoperit în munții de pe Marte. FOTO

Sursa: gigapan
  • Scott C Waring, din Taiwan, crede că a văzut fața unui marțian sculptată în piatră pe Marte.
  • El a comparat-o cu sculpturile președinților SUA de pe Muntele Rushmore.
  • Bărbatul crede că sculptura are o vechime de 10.000 de ani.

„Chipul sculptat al unui extraterestru, vechi de 10.000 de ani” a fost descoperit în munții de pe Marte, scrie dailystar.co.uk.

El crede că sculptura, similară cu cele ale președinților SUA din Muntele Rushmore, ar putea avea o vechime de până la 10.000 de ani, ceea ce ar putea fi o dovadă că planeta roșie a fost locuită, în trecut.

El a spus: „Am găsit figura străveche a unui extraterestru sculptată în partea de sus a muntelui. Acesta arată ca profilul lateral al unei specii extraterestre aproape asemănătoare omului.

Fața este construită de-a lungul dealului într-un mod care seamănă foarte mult cu Muntele Rushmore și cu președinții americani sculptați pe el. Din analiza uzurii suprafeței, cred că aceasta are o vechime de peste 10.000 de ani!

Această față ne oferă o idee despre cum arătau extratereștrii care au populat planeta Marte cu mult timp în urmă. Ei erau în mod clar inteligenți, deoarece au sculptat această față pe munte. Este o dovadă incontestabilă că au existat ființe raționale pe Marte.”