• Proiectele românești crypto – WAM și Elrond – au început o colaborare și au lansat o punte de tokeni, care va permite deținătorilor să își transfere tokenii pe rețeaua Elrond.
  • Jucătorii vor putea astfel să câștige jetoane ESDT WAM și să le folosească mai departe pentru a se înscrie în turnee sau pentru a deține jocuri, avatare, porecle și alte obiecte, care sunt NFT-uri unice și pot genera diverse fluxuri de venituri pasive.
  • Elrond este un proiect românesc construit de o echipă de antreprenori, ingineri și cercetători cu experiență în domeniul blockchain și experiență tehnică la Microsoft, Google, Intel și NTT DATA.
  • WAM este o platformă românească, fondată la Cluj, în care oamenii concurează în turnee pentru a câștiga recompense criptografice în WAM Coin și NFT- uri.

Platforma românească de joc și câștig WAM a lansat o punte de token, intitulată, pe scurt, ESDT. Elrond Standard Digital Token Bridge (ESDT), permite deținătorilor de WAM să își aducă tokenurile în rețeaua Elrond. Acest lucru le va permite în curând să participe la oportunitățile „Decentralised Finance (DeFi) și, mai târziu, să se bucure de o integrare directă în platforma WAM.

Jucătorii vor putea astfel să câștige jetoane ESDT WAM și să le folosească mai departe pentru a se înscrie în turnee sau pentru a deține jocuri, avatare, porecle și alte obiecte, care sunt NFT-uri unice și pot genera diverse fluxuri de venituri pasive pentru proprietarii lor, potrivit Elrond.

Aplicația mobilă extrem de populară are deja peste 180.000 de descărcări, iar echipa lucrează din greu pentru a aduce online o piață NFT, împreună cu un studio de creație pentru dezvoltatorii terți care doresc să folosească platforma WAM.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Elrond este o nouă arhitectură blockchain, concepută de la zero pentru a aduce o îmbunătățire cumulativă de 1.000 de ori a vitezei de procesare și de execuție. Pentru a realiza acest lucru, Elrond introduce două inovații cheie: un nou mecanism Adaptive State Sharding și un algoritm Secure Proof of Stake (PoS), care permite o scalabilitate liniară cu un mecanism de consens rapid, eficient și sigur. Astfel, Elrond poate procesa peste 10.000 de tranzacții pe secundă (TPS), cu o latență de cinci secunde și costuri neglijabile.

Elrond este construit de o echipă de antreprenori, ingineri și cercetători cu experiență în domeniul blockchain și experiență tehnică la Microsoft, Google, Intel și NTT DATA.

WAM este o platformă românească, fondată la Cluj, în care oamenii concurează în turnee pentru a câștiga recompense criptografice în WAM Coin și NFT-uri. Oamenii pot juca folosind telefonul mobil de pe Chrome sau Safari sau o pot face prin intermediul aplicațiilor cu același nume.

Utilizatorii de pe WAM pot deține jocuri și turnee pentru a genera venituri recurente, dezvoltatorii pot publica jocuri și vinde NFT-uri, iar comercianții pot promova turnee pentru a câștiga WAM Coin din acestea.