• Guvernul orașului și-a dezvăluit planurile de a construi un „Metaverse Seoul” în stil Blade Runner până la sfârșitul anului viitor.
  • Proiectul va începe cu un eveniment virtual de sunat clopotele la sfârșitul anului și, în cele din urmă, va construi un birou virtual al primarului și chiar o primărie metaversală.
  • În cele din urmă, faimosul Festival al Lanternelor din Seul va fi deschis pentru întreaga planetă, în 2023, prin intermediul metaversului.

Seulul este deja unul dintre cele mai futuriste „orașe inteligente” din lume și va fi în curând primul care va intra în metavers, a scris dailystarUK.

Metaverse Seoul” va permite locuitorilor să viziteze atracții turistice celebre, să participe la festivaluri și chiar să depună documente la consiliul local într-o primărie în realitatea virtuală. Locuitorii vor putea în curând să asiste la concerte și la locuri turistice celebre sau să se plângă consiliului municipal în legătură cu gropile din oraș, totul prin intermediul realității virtuale.

Guvernul orașului și-a dezvăluit planurile de a construi un „Metaverse Seoul” în stil Blade Runner până la sfârșitul anului viitor.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Proiectul va începe cu un eveniment virtual de sunat clopotele la sfârșitul anului și, în cele din urmă, va construi un birou virtual al primarului și chiar o primărie metaversală.

Avatarurile 3D vor putea să se ocupe de reclamații și cereri la „Metaverse 120 Center”, astfel încât cetățenii să poată în sfârșit să stea la coadă pentru a face acte în realitatea virtuală și nu în persoană.

În cele din urmă, faimosul Festival al Lanternelor din Seul va fi deschis pentru întreaga planetă, în 2023, prin intermediul metaversului.