• Seria iPhone 12 a ajuns la 100 de milioane de unități vândute în doar 7 luni
  • De la iPhone 6 din 2014, Apple nu a mai ajuns atât de rapid la acest prag
  • Toate cele 4 modele de iPhone 12 vin cu ecran OLED și cu 5G

Lansat pe timp de pandemie, iPhone 12 a devenit rapid cel mai popular telefon cu 5G din lume. Și în doar 7 luni a ajuns la 100 de milioane de unități vândute.

Apple a mers pe strategia care funcționează foarte bine de mai mulți ani: implementează o tehnologie când aceasta a ajuns la maturitate. Nu s-a grăbit să lanseze un iPhone cu tehnologie 5G și display cu OLED, a făcut-o abia anul trecut. Așa a ajuns seria iPhone 12 să vândă 100 de milioane de unități în doar 7 luni de la lansare. Din 2014, de la iPhone 6, nu a mai ajuns atât de rapid la acest prag. Dintre cele 4 modele, cel mai popular este iPhone 12 Pro Max, cu 29% din vânzări la nivel global. În Statele Unite a fost și mai popular cu 40 de procente.

Când apare următorul iPhone?

Spre deosebire de anul trecut, Apple va reveni la tradiția de a lansa un nou iPhone în luna septembrie. Și ca să se asigure că nu vor mai exista probleme cu disponibilitatea device-ului, a crescut numărul de furnizori pentru hardware legat de tehnologia 5G. Și dacă mai devreme vorbeam despre succesul seriei iPhone 12, Apple se așteaptă să-l depășească: va produce 223 de milioane de unități de iPhone 13. Cât despre îmbunătățiri, acestea ar urma să fie pentru ecran care să aibă 120 de herți și pentru cameră, în special cea ultrawide.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.