• Un celebru youtuber a cumpărat cu 4.000 de euro cele mai ciudate telefoane de pe piață
  • De exemplu, telefonul pentru ipohondri pe care îl poți spăla
  • A ales inclusiv unul care seamănă cu o cutie de suc

Dacă vrei să ai un telefon cu totul diferit față de cei din jurul tău, iată care sunt cele mai ciudate opțiuni. De exemplu, telefonul pentru ipohondri pe care îl poți spăla.

Arun este un celebru youtuber specializat în smartphone-uri. În ultimul clip postat pentru cei 6 milioane de fani ai săi, britanicul a cumpărat cu 4.000 de euro cele mai ciudate telefoane de pe piață. A ales inclusiv unul care seamănă cu o cutie de suc.

Arun Maini, tech youtuber: „Este greu de crezut că acesta este chiar un telefon funcțional. Iar aceasta este bateria. E încântător. Vă imaginați să scoți acest telefon din buzunar în tren?“

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

A ales și mai multe telefoane care sunt copii ieftine după modele de top de la Huawei și Apple. Cele mai scumpe modele cumpărate sunt ediție specială Star Wars. Unul alb și unul negru. Asta ca fanii să aleagă de care parte a Forței se află.

Arun Maini, tech youtuber: „Atenția la detalii pe aceste două device-uri este uluitoare. Dacă vă uitați la aceste ecrane: pe cel întunecat te pun în nava folosită de partea întunecată a Forței. La fel și de partea cealaltă. Și chiar au schimbat logo-urile din partea de jos, precum și butonul Home și sunetele de pe telefon. Asta pentru cineva care se consideră fan Star Wars chiar e cool“.