• Pickle permite participarea la întâlniri din orice locație prin intermediul unei „clone digitale”.
  • Cererea ridicată a dus la amânarea generării clonelor.
  • O versiune pentru Windows este planificată luna viitoare.
  • Pickle se integrează cu Zoom, Google Meet și Microsoft Teams.

Pickle, un start-up inovativ, își propune să revoluționeze modul în care participăm „indirect” la ședințele online prin crearea de avatare digitale hiper-realistice. Această tehnologie permite utilizatorilor să aibă o „clonă digitală” care îi poate reprezenta în conferințe, oferind astfel flexibilitate și confort.

Într-o lume în care munca e pusă pe locul doi în favoarea sănătății mintale, soluțiile care te lasă, nedetectat, să-ți iei pauza sunt bine venite.

Cum funcționează procesul de creare a unei clone digitale cu Pickle?

Utilizatorii trebuie să trimită un videoclip de cinci minute pentru training, iar în termen de 24 de ore, vor primi un avatar personalizat care îi va reprezenta în întâlniri.

Recomandări

ROMÂNIA INTRĂ ÎN SCHENGEN
ROMÂNIA + BULGARIA = SCHENGEN
UN VIITOR ELECTRONIC
HAMAS CEDEAZĂ
VIITOR SANS RUSIA
RUSIA OFERĂ TRAVEL TIPS

Această tehnologie la comandă permite utilizatorilor să participe la conferințe din alte locații înafară de biroul personal, cum ar fi plaja, dintr-o pișcină, din pat, cât îți faci un ceai sau o cafea, posibilitățile sunt nelimitate.

(Am înțeles, de acum o sa am clona prezentator. Când imi pot face dublura? sau) Cine poate comanda o clonă de la Pickle?

Din păcate, conform Pickle, cererea pentru acest serviciu a crescut semnificativ, iar start-up-ul a anunțat că „din cauza cererii ridicate, generarea clonelor este în prezent amânată”. Înseamnă că utilizatorii interesați vor trebui să aștepte pentru a-și putea crea avatarurile. 

În prezent, aplicația este disponibilă exclusiv pe MacOS, dar o versiune pentru Windows este planificată pentru luna viitoare. Pickle se integrează ușor cu platforme populare precum Zoom, Google Meet și Microsoft Teams.

Iar când vine vorba de bani, serviciul este disponibil în prezent în versiuni de bază, standard și pro, cu prețuri cuprinse între 300 și 1.150 de dolari pe an.

Citește și