• Există o anumită curiozitate în a ști cine te-a unfollowat pe Twitter, ce persoane ți-au văzut profilul de Instagram sau dacă te-au blocat pe WhatsApp.
  • Iată care sunt trucurile pe care le puteți folosi pentru a afla cine v-a blocat pe WhatsApp.
  • Există trei opțiuni pentru a vedea dacă cineva v-a blocat.

Există o anumită curiozitate în a ști cine te-a unfollowat pe Twitter, ce persoane ți-au văzut profilul de Instagram sau dacă te-au blocat pe WhatsApp. Platforma oferă propriile răspunsuri, așa că nu este nevoie să descărcați nicio aplicație terță. Câteva dintre trucurile pe care le puteți folosi pentru a afla cine v-a blocat pe WhatsApp sunt următoarele:

Există trei opțiuni dacă nu le puteți vedea poza de profil: este posibil să fi fost blocat, să nu aibă o poză sau să fi implementat măsuri de confidențialitate.

Nu puteți vedea ultima oră la care au fost online sau dacă sunt online: Acesta nu este un truc 100% fiabil, deoarece există opțiuni pentru a nu vedea aceste informații.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Mesajele rămân cu o singură bifă: Există trei faze în trimiterea și primirea mesajelor → o bifă înseamnă că mesajul a fost trimis, două bife că a fost primit și două bife albastre că a fost citit (deși acestea pot fi dezactivate). Dacă trec multe zile și nu vedeți bifarea dublă, înseamnă că sunteți blocat. Unul dintre cele mai eficiente trucuri este să sunați persoana în cauză. Și, în cele din urmă, dacă nu reușiți să introduceți utilizatorul într-un grup WhatsApp, înseamnă, de asemenea, că sunteți blocat.