• Producătorul Gionee a fost declarat vinovat de un tribunal din China
  • Aceştia au fost acuzaţi că au vândut pe 20 de milioane de telefoane virusate
  • Gionee a produs telefoane pentru Allview, compania cu sediul la Braşov

O veste din China a produs emoţii la Braşov. Allview a reacţionat după ce partenerul Gionee a fost găsit vinovat de un tribunal chinez.  

Verdictul judecătorului a fost crunt pentru Gionee. Vinovat! Aceştia erau acuzaţi că au vândut peste 20 de milioane de telefoane care avea preinstalat un troian. Practic, utilizatorii cumpărau telefoane virusate.

Ce legătură are cu Allview? Ei bine, Gionee a fost mult timp producătorul pe care se baza Allview, cea care rebranduia device-urile. Există însă veşti bune dacă ai un telefon Allview. Managerul general al companiei ne-a explicat de ce nu sunt afectaţi aceştia.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Îi asigurăm pe toţi utilizatorii de dispozitive Allview de siguranţa acestora, întrucât produsele noastre sunt rezultatul muncii unei echipe pasionate şi cu vastă experienţă în sfera IT&C, ce lucrează intens la dezvoltarea şi îmbunătăţirea portofoliului de produse, de la partea hardware până la cele mai mici detalii software. Toate comenzile ce au stat la baza colaborării Allview – Gionee au fost de tipul custom made. Software-ul device-urilor Allview a fost şi este dezvoltat intern, dar şi certificat Google, motiv pentru care toate produsele noastre sunt testate prin tool-urile de securitate Google, inclusiv contra programelor malware“, a spus Lucian Peticilă, General Manager Allview, într-un comunicat transmis către Aleph News.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!