- Există soluţii de monitorizare a parametrilor corporali.
- Nu există, însă, o soluţie de monitorizare a simptomelor Covid.
- Apple şi Fitbit ar putea lansa în toamnă device-uri cu această soluţie.
Dacă te interesează starea ta de sănătate nu înseamnă că eşti ipohondru, iar dacă ţi-e teamă de Covid nu înseamnă că eşti paranoic. În curând tehnologia te va putea ajuta. Deocamdată există soluţii de monitorizare a pulsului, a temperaturii, a saturaţiei în oxigen sau chiar a frecvenţei cu care tuşeşti. E drept că nu le ai pe toate pe acelaşi device. Brăţara de fitness îţi ia pulsul, dar nu şi temperatura, inelul smart îţi ia temperatura, dar nu spune nimic de saturaţia în oxigen. Însă atât Apple cât şi Fitbit lucrează la senzori şi aplicaţii care să-ţi ofere o gamă cât mai variată de parametri corporali şi cel mai probabil asta se va întâmpla odată cu lansările de noi device-uri din acestă toamnă.
Dar, deocamdată, după cum spune Robert, nu e suficient.
În prezent poţi afla cât de repede îţi bate inima cu ajutorul unei brăţari smart pe care o conectezi la telefon. Este rapid, simplu şi sigur. Dar, din cauza pandemiei avem nevoie de mai mult.
- Pârtiile de schi din întreaga lume sunt tot mai căutate de pasionații sporturilor de iarnă. Care sunt cele mai populare domenii schiabile din România
- Economia Regatului Unit nu a înregistrat nicio creștere în ultimul trimestru. PIB-ul pe cap de locuitor a scăzut cu 0,2% comparativ cu anul precedent
- Crin Antonescu este candidatul comun al coaliției PSD-PNL-UDMR la alegerile prezidențiale
- Atacatorul de la Târgul de Crăciun din Germania are o istorie de amenințări legate de acte violente. Medicul a spus că „va efectua acțiuni care atrag atenția și de care oamenii își vor aminti”
- Organizațiile internaționale acuză Israelul de genocid în Gaza, în ciuda sprijinului continuu al SUA