• În timpul finalei NBA de azi-noapte a fost prezentat un nou trailer la jocul Cyberpunk 2077.
  • Jocul în care apare actorul Keanu Reeves va fi lansat oficial pe 19 noiembrie.
  • Cyberpunk 2077 este creat de studio-ul din spatele seriei The Witcher.

Cyberpunk 2077 apare luna viitoare și se pare că a intrat în datoria lui Keanu Reeves să ne invite în orașul virtual „infestat cu crime” -Night City. Pe langă unele scene pe care le-am mai văzut și în alte trailere, acesta inspiră feeling-ul unui documentar futuristic despre crime și recunosc că m-a facut să mă gândesc serios nu dacă, ci când o să îl iau.

CD Projekt Red, producătorii care au mai făcut pe langă alte jocuri, seria Witcher, au muncit câte 6 zile pe săptămână pentru a fi gata RPG-ul la timp. Polonezii sunt adorați pentru faptul că „s-au întors la origini”, așa cum sunt lăudați de gameri. Asta înseamnă că Witcher 3 a fost un mare succes, și deși jocul s-a simțit satisfăcător, content-ul de tip DLC(16 la număr) a fost oferit fără alte taxe.

Pe de altă parte, majoritatea producătorilor în ziua de azi scot un joc neterminat. Să mai facă niște bănuți din DLC-urile care ar fi trebuit să fie parte din main story-ul jocului. CD Projekt Red au anunțat aceeași abordare și pentru Cyberpunk 2077. Jocul este așteptat cu sufletul la gură de gamerii de pretutindeni.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

O altă caracteristică hyped a jocului este că printre altele, „dispoziția pentru incendierea lucrurilor va fi asigurată de Billie Eilish”. Cântăreața a intrat rapid în topurile muzicale, chiar înainte să împlinească 18 ani și pare să se încadreze în acest fundal jocului care se va lansa pe 19 noiembrie.

Revenind la Keanu, se pare că a început să sprijine turismul în Night City. Asta după ce a prezentat jocul la convenția E3 anul trecut, și tot posibilul să îl vedem chiar și ca un caracter în noua „operă de artă„ a polonezilor. Personal, sper să mai fie ocazii de genul în care Keanu se intersectează cu lumea gaming-ului; pur și simplu e un om care te inspiră. Trailer-ul se termină cu replica actorului „Deci profită de zi, apoi dă-i foc”.

Cyberpunk a fost anunțat în 2010. Red Project, studio-ul care face Cyberpunk, este același studio care a semnat și seria The Witcher. Faptul că vor reuși să investească toate resursele și toată experiența acumulată și tot hype-ul strâns în dezvoltarea acestui Cyberpunk îl face ca gamerii să aibă așteptări foarte mari, a spus Toma Nicolau, Gamer Streamer.

„ În 2077, ce îl face pe cineva un criminal ? Să fie prins. În Night City poți deveni oricine, orice, dacă corpul tău poate să plătească prețul. Deci profită de zi, apoi dă-i foc.”