• Jocul Cyberpunk 2077 a fost lansat în urmă cu o săptămână
  • Gamerii s-au plâns de erorile și bug-urile din joc
  • Sony a anunțat că jocul a fost retras din magazinul oficial

Uneori e bine să îți limitezi așteptările. La această concluzie au ajuns gamerii, după ce jocul Cyberpunk 2077 s-a transformat într-un dezastru.

Vorbim de un joc la care au lucrat 500 de oameni, pe care fanii îl așteptau de un deceniu. Iată însă că, din cauza bug-urilor, Sony a anunțat oficial că retrage jocul din magazinul oficial. Iar cei care l-au cumpărat deja pot să își ceară banii înapoi. Este un caz fără precedent pentru un joc atât de important care a avut un buget de peste 350 de milioane de dolari.

Mai poate fi salvat jocul?

Sebastian Ujică, corespondent Aleph News: „Cu siguranță mulți gameri își vor cere banii înapoi. Pentru cei mai răbdători, studio-ul care a produs Cyberpunk spune că va lansa patch-uri în ianuarie și februarie. Reputația jocului este însă compromisă. Și a celor de la Red Projekt, creatorii jocului.
Mai tare însă cred că îi doar pe aceștia suma uriașă pierdută la bursă. Acțiunile lor s-au depreciat cu 14% doar în ultimele 24 de ore. Să nu uităm că în proiect a fost implicat și Keanu Reeves. Cu siguranță nu e mulțumit de ce s-a întâmplat cu jocul.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN