• Noi smartwatch-uri de la Apple și Samsung vor veni anul acesta.
  • Apple Watch SE 2 va costa aproximativ 279 $, ca și modelul anterior.
  • Cel mai așteptate sunt Apple Watch SE 2, Apple Watch 8 și Samsung Watch 5.

Dacă vrei un smartwatch, anul acesta ar putea fi momentul în care să îți cumperi unul. Apple Watch SE 2 ar putea fi lansat în septembrie.

Multe dintre funcțiile Apple Watch seria 7 vor fi prezente pe Apple Watch SE 2, dar la un cost redus. Prețul pornește de la 279 $, iar varianta 2 se pare că va costa la fel.

„Sper că e adevărat faptul că va veni în acest an, deoarece cred că Apple Watch SE 2 este alegerea potrivită pentru majoritatea oamenilor. Are funcțiile pe care mulți oameni și le doresc, la un smartwatch. Poate monitoriza exercițiile fizice, îți numără pașii pe care Îi faci zilnic, bătăile inimii, îți arată notificările pe care le primești pe telefon și poți plăti cu el lucrurile cumpărate prin ApplePay.”, a spus Lisa Eadicicco, senior editor CNET.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Tot la sfârșitul acestui an, utilizatorii de Apple care vor un smartwatch high-end pot opta pentru Apple Watch 8. În aceeași perioadă va ajunge pe piață și Samsung Galaxy Watch 5.

Ceasul coreeniilor va costa în jur de 250 $ și va avea o baterie mai mare decât a predecesorului său. Marea inovație ar putea fi un ecran rabatabil care își mărește suprafața cu 40% după o simplă apăsare de buton.