• Dacia a dezvăluit prototipul Sandriders, dezvoltat în colaborare cu Prodrive.
  • Sébastien Loeb va conduce mașina în următoarele trei ediții ale Raliului Dakar.
  • Prima cursă va avea loc în Maroc, în octombrie 2024.

Dacia a dezvăluit mașina pe care pilotul francez, Sébastien Loeb o va conduce în următoarele trei ediții ale Raliului Dakar. Este vorba despre Sandriders, un prototip dezvoltat în colaborare cu Prodrive, bazat pe modelul Hunter.

Prima cursă va avea loc în Maroc, în octombrie 2024. Sébastien Loeb se va alătura echipei Dacia, împreună cu Nasser al-Attiyah și Cristina Gutierrez. Evenimentul de prezentare a avut loc la Aubervilliers, în apropiere de Paris.

Filiala Grupului Renault a colaborat cu Prodrive pentru a dezvolta mașina Sandriders, bazându-se pe expertiza acumulată cu modelul Hunter în ultimii patru ani. Sébastien Loeb a comentat că este un proiect profesionist, cu o investiție serioasă din partea mărcii Dacia. El consideră că folosirea experienței anterioare cu modelul Hunter în acest nou proiect este cea mai bună decizie pentru a-și crește șansele de a câștiga Dakar: „Este un proiect profesionist, cu o investiţie reală din partea mărcii Dacia. În opinia mea, utilizarea experienţei Hunter într-un proiect complet nou a fost cea mai bună alegere posibilă pentru a-mi mări şansele de a câştiga Dakar”.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
TAYLOR ÎȘI SCHIMBĂ GARDEROBA
V. NULAND RUPE TĂCEREA
MIT: AI GRIJĂ LA MINCIUNILE A.I.!
UNDE MERGI AZI?
CRIPTOMONEDELE SUNT ARMA LUI TRUMP

Citește și