• Disney îl numește pe Mike White noul director al companiei, pentru a conduce eforturile companiei în domeniul metaversului.
  • White va fi responsabil pentru conectarea inițiativelor companiei care combină lumea fizică și cea digitală.
  • White a lucrat cu „The Walt Disney Company” timp de peste 10 ani.

Compania Walt Disney îl numește pe Mike White în calitate de director executiv, care se va ocupa de toate planurile companiei legate de metavers, informează CNBC.

Acest lucru a fost dezvăluit într-o notă trimisă angajaților de către directorul general, Bob Chapek, pe 15 februarie. Mike White a fost numit, anterior, în funcția de „SVP Consumer Experiences and Platforms la Disney Media & Entertainment Distribution”, în cadrul „The Walt Disney Company”. El va fi, acum, responsabil de „storytelling și experiențe de consum pentru noua generație”.

White se va concentra pe conectarea inițiativelor companiei care combină lumea fizică și cea digitală. Conform unui raport al publicației Variety, Mike White va supraveghea „strategia tehnologică, echipele de inginerie și de produs însărcinate cu dezvoltarea experiențelor digitale în cadrul unor mărci precum ABC, ABC News, Disney, ESPN, FX, Marvel, National Geographic și Star Wars”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Acesta este așa-numitul metaverse, care cred că este următoarea mare frontieră a povestirii și locul perfect pentru a urmări pilonii noștri strategici de Excelență în Povestire, Inovație și Concentrare pe Public. Echipe din întreaga companie explorează această nouă platformă și am fost uimit de ceea ce am văzut.”, a declarat directorul general al companiei.

White a lucrat cu „The Walt Disney Company” timp de peste zece ani. Conform contului său de LinkedIn, din 1999 până în 2009, a lucrat la Yahoo în calitate de director principal de strategie și tehnologie. Apoi, s-a alăturat grupului Apollo Group, unde a ocupat funcțiile de Chief Technology Officer și Chief Information Officer și a lucrat, acolo, timp de peste doi ani. White deține o diplomă de licență în arte de la Ohio State University și locuiește în Los Angeles.