• Dispozitivul de sărut 3D le permite utilizatorilor să-și încarce” săruturile pentru partenerii de la distanță.
  • Invenția în formă de buze 3D a stârnit, în mod nesurprinzător, reacții înfiorătoare pe internet.
  • Dispozitivul din silicon, prevăzut cu un modul în formă de gură, este menit să imite presiunea, mișcarea și temperatura buzelor unui sărutător cu ajutorul unor senzori.

Un grup de studenți de la o universitate din China a rezolvat problemele cuplurilor de la distanță de pretutindeni, inventând un dispozitiv de sărutat, care le permite utilizatorilor să experimenteze senzația autentică de a-și săruta partenerul. Cu toate acestea, invenția în formă de buze 3D a stârnit, în mod nesurprinzător, reacții înfiorătoare pe internet.

Invenția a fost patentată de Institutul vocațional de tehnologie mecatronică Changzhou Vocational Institute of Mechatronic Technology din provincia Jiangsu din estul Chinei, potrivit Global Times din China. Dispozitivul din silicon, prevăzut cu un modul în formă de gură, este menit să imite presiunea, mișcarea și temperatura buzelor unui sărutător cu ajutorul unor senzori.

Mașina de sărutat funcționează prin împerecherea dispozitivului cu o aplicație mobilă și prin conectarea dispozitivului la portul de încărcare al telefonului. După ce împerechează dispozitivul cu partenerul lor în aplicație, cuplurile la distanță pot încărca” săruturile cu ajutorul modulului în formă de gură al dispozitivului, care se transferă apoi la capătul destinatarului. Aparatul poate transmite chiar și sunetul pe care îl scoate utilizatorul atunci când se sărută.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Inventatorul principal, Jiang Zhongli, a declarat pentru Global Times că se afla într-o relație la distanță cu prietena sa atunci când i-a venit ideea dispozitivului.

În universitatea mea, aveam o relație la distanță cu prietena mea, așa că ne contactam doar prin telefon”, a relatat publicația de stat. De acolo a pornit inspirația acestui dispozitiv”. Jiang a mai spus că dispozitivul ar putea fi folosit pentru a promova relațiile monogame, deoarece poate cupla doar un singur emițător și un singur receptor la un moment dat. De asemenea, este nevoie de consimțământul ambelor părți, potrivitSouth China Morning Post.

Se pare că aplicația îi poate ajuta, de asemenea, pe utilizatori să cunoască pe cineva nou. Potrivit CNN, doi necunoscuți pot schimba sărutări în mod anonim în funcția kissing square” a aplicației. De asemenea, utilizatorii își pot încărca” săruturile în aplicație pentru ca alții să le poată descărca și experimenta.