eBay a suspendat zeci de utilizatori din greșeală și lucrează acum la rezolvarea problemei

eBay a suspendat zeci de utilizatori începând cu 3 decembrie. Sursa: Hepta
  • eBay a suspendat zeci de utilizatori începând cu 3 decembrie.
  • Platforma de comerț electronic a recunoscut problema și a declarat că utilizatorii afectați au primit deja o notificare pentru a rezolva problema și a-și recupera conturile.

Utilizatorii eBay și-au exprimat consternarea cu privire la această problemă pe rețelele de socializare și au raportat că au fost suspendați de pe platformă timp de câteva zile, deși nu au încălcat nicio regulă, scrie techtimes.com.

Un fir de discuție Reddit etichetat r/ebay este dedicat problemei în curs de desfășurare și, chiar dacă postarea originală a fost ștearsă acum, zeci de alți utilizatori eBay au adăugat experiența lor la firul de discuție. Un utilizator a postat chiar dovada suspendării contului său.

Utilizatorul a spus despre contul său că a fost suspendat fără nicio șansă de apel. Acesta a contactat serviciul clienți și i s-a spus că suspendarea nu mai poate fi discutată, iar reprezentantul i-a tăiat calea.

Utilizatorul a mai spus că este membru din 1999, că a obținut o rată pozitivă de 100%, că nu a mai vândut nimic pe platformă de ani de zile, că nu are litigii în curs de soluționare sau din trecut și că a cumpărat în total cinci articole în ultimele câteva luni fără nicio problemă, dar cu toate acestea contul i-a fost suspendat.

Alți utilizatori susțin că platforma de comerț electronic le-a anulat chiar și ofertele pentru articolele pe care le-au cumpărat și primit deja, unele dintre acestea fiind chiar articole „Buy It Now”, care le permiteau utilizatorilor să cumpere direct produsul.

În ceea ce privește suspendarea conturilor, utilizatorii au declarat că au primit un e-mail de la eBay în care li se spunea că conturile lor pun în pericol comunitatea. Unii utilizatori au spus că au contactat serviciul clienți, dar nu li s-a oferit nicio altă informație, iar conturile lor au fost în continuare suspendate.