Elon Musk, CEO-ul gigantului tehnologic Tesla, a intrat acum în vizorul celui mai mare grup de hackeri, Anonymous. Hackerii îl acuză pe Elon Musk pentru puterea pe care acesta o deține asupra piețelor de criptomonede, dar și pentru modul în care și-o exercită pe acest front. Cei de la Anonymous spun că Musk a mers prea departe, mai ales în cazul Bitcoin, ca urmare a postărilor sale de pe Twitter, potrivit TMZ.

Totodată, Anonymous susține că miliardarul american s-a anngajat în protejarea mediului înconjurător, dar că acesta nu face nimic în acest sens. Acum, practicile companiei Tesla i-a deranjat pe temuții hackeri din Anonymous.

Aceștia mai spun că Musk suferă de un complex de superioritate, de salvator, după ce americanul s-a autointitulat „Împăratul planetei Marte”, și că, de fapt, face rău oamenilor din clasa muncitoare. În recentul video al grupului, hackerii spun că Elon Musk „nu este un prieten pentru omul de rând”.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

În 2020, grupul de hackeri Anonymous şi-a făcut simţită prezenţa şi în evenimentele tulburi care au urmat uciderii lui George Floyd de către poliţistul Derek Chauvin de la Poliţia din Minneapolis. Într-un videoclip, Anonymous cerea acuzarea lui Chauvin şi ameninţa că va expune corupţia din poliţie din Statele Unite.