• Elon Musk a fost fotografiat vinerea trecută pe șantierul noii fabrici din Austin, conducând o Tesla Cybertruck. 
  • Sâmbătă, doi oameni au murit într-un accident cu o maşină Tesla pe pilot automat.
  • Musk a spus că datele preliminare indică faptul că vehiculul nu funcționează pe pilot automat și că nu face parte din sistemul „Full Self-Driving” (FSD) al producătorului auto.
  • Zilele trecute, Elon Musk a împărtăşit pe Twitter rezultatul unui raport care ar demonstra că maşinile Tesla pe pilot automat au un risc de 10 ori mai mic de accident decât un vehicul normal.

Elon Musk și-a condus Cybertruck-ul în jurul fabricii din Texas unde va fi fabricată noua Tesla. A fost o apariție rară a modelul futurist de Pick-Up electric după lansarea cu probleme de la finalul anului 2019, scrie Daily Mail.

CEO-ul Tesla a fost fotografiat vinerea trecută pe șantierul noii fabrici din Austin. Ulterior, el a scris pe Twitter: „Tocmai am fost acolo, conducând Cybertruck pe șantierul unde va fi construită”

Cybertruck nu este încă pe linia de producție. Fabricarea mașinii trebuia să înceapă anul acesta, dar Musk spune că ar fi „norocos” dacă reușește să aibă comenzile gata până la sfârșitul anului 2021.

Musk deține patru autoturisme produse de compania sa: Cybertruck, Roadster, Model X și Model S. Preferatul său pare modelul Roadster, pe care pare să îl conducă cel mai des.