• Microsoft spune că noul său parteneriat cu Epic nu va implica niciun fel de restricții.
  • Aveți nevoie doar de un cont Microsoft și de un iPhone, un iPad, un telefon sau o tabletă Android sau un PC Windows cu acces la internet.
  • De când Fortnite a fost interzis, în urmă cu aproape doi ani, atât din magazinele de aplicații Apple, cât și din cele Google, Epic a dus o luptă împotriva ambelor companii, ceea ce a dus la un proces exploziv împotriva Apple, care a ajuns la proces în urmă cu un an.

Intrarea în meci în Fortnite folosind dispozitive Apple nu a mai fost posibilă de la sfârșitul anului 2020, dar, mulțumită lui Epic și Microsoft, acum nu numai că este posibil, dar este și gratuită. Nu vei găsi Fortnite în App Store – Apple și Epic încă nu se înțeleg – dar, în schimb, vei putea urmări Fortnite folosind serviciul Xbox Cloud Gaming de la Microsoft în browserul tău web pe iPhone, iPad sau Mac.

Microsoft și Epic au încheiat un parteneriat pentru a face ca Fortnite să fie gratuit, astfel încât, chiar dacă în mod normal joci pe PlayStation 5 sau pe un alt dispozitiv și nu ai un abonament Xbox Live, vei putea juca Fortnite în timp ce ești în mișcare.

Procesul de lansare este ușor, fiind nevoie de doar câteva minute pentru a fi configurat pentru prima dată. Va trebui să aveți un cont Microsoft și să cunoașteți informațiile contului Fortnite/Epic. Dacă nu vrei să folosești comenzile tactile, asigură-te că ai la îndemână un controller. Poți folosi un controler Xbox sau PlayStation cu dispozitivele Apple.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Primul lucru pe care va trebui să îl faceți este să adăugați o comandă rapidă pe ecranul de pornire al iPhone sau iPad-ului dvs. pentru Xbox Cloud Gaming. În acest scop, deschideți Safari și accesați xbox.com/play.

Aceasta nu este prima dată când un serviciu de jocuri în cloud a fost folosit pentru a ocoli interdicțiile impuse de Apple și Google în magazinele de aplicații pentru Fortnite. Epic și Nvidia au făcut echipă anul trecut pentru a lansa o versiune de Fortnite bazată pe cloud, care a fost lansată în ianuarie, pe platforma GeForce Now a producătorului de cipuri. Acea versiune a jocului presupunea să vă înscrieți pe platformă și să folosiți fie un nivel gratuit restricționat, fie unul dintre planurile cu plată ale Nvidia, dar, cu toate acestea, era o versiune completă a hitului battle royale care transmitea de pe un server la distanță.