• Unii utilizatori au tendința de a avea mai multe file deschise în browser în timp ce folosesc internetul.
  • Este posibil să închideți involuntar una dintre file.
  • În această situație, utilizatorii merg de obicei la setările browserului și caută în fila de istoric.

Unii utilizatori au tendința de a avea mai multe file deschise în browser în timp ce folosesc internetul. Este posibil ca aceștia să compare prețurile pentru a cumpăra un dispozitiv sau să facă o lucrare academică și, atunci când încearcă să schimbe paginile, să închidă involuntar una dintre file.

Acest lucru se întâmplă, de obicei, pentru că, având atât de multe file deschise, spațiul pentru a face clic pe o filă este redus la aproape aceeași cantitate de spațiu ca și semnul pentru a o închide. În această situație, utilizatorii merg de obicei la setările browserului și caută în fila de istoric, dar acest proces poate fi scurtat prin utilizarea scurtăturilor de la tastatură.

Indiferent dacă browserul pe care îl utilizați este Chrome, Edge, Firefox sau altul, dacă apăsați CTRL + Shift + T, veți putea recupera fila pe Windows. În cazul Mac, trebuie să apăsați Cmd + Shift + T. Pentru a intra în istoric și a căuta mai multe site-uri web pe care le-ați închis din greșeală, puteți apăsa tastele CTRL + H.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN