• Gmail introduce un meniu de setări rapide
  • Opţiunile vor fi mult mai uşor de accesat
  • Vei avea la dispoziţie în continuare şi vechile şi stufoasele setări

Poate şi ţie ţi se pare greu de configurat interfaţa Gmail, cu meniurile stufoase şi prea multe opţiuni faţă de ce ai avea nevoie.

Vestea bună vine de la Google, care introduce un meniu de setări rapide care să te ajute să descoperi, să alegi şi să foloseşti teme noi şi opţiuni care să-ţi uşureze viaţa de utilizator Gmail.

Printre opţiuni se află modificarea densităţii textului, selectarea tipului de inbox, adăugarea de panel-uri sau teme ca să-ţi personalizezi foarte uşor interfaţa.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Interesant e că nu sunt opţiuni noi, dar înainte erau îngropate în stufoasele setări ale Gmail. Mulţi dintre noi nici măcar nu ştiam că există.

Din noul meniu Quick Settings, care se va deschide în dreapta ecranului, cu doar câteva click-uri, vei putea să faci modificările dorite şi le vei vedea în timp real. În momentul în care eşti muţumit de ce-a ieşit, poţi salva şi asta e tot.

Sigur, vei avea la dispoziţie în continuare şi vechile şi stufoasele setări, dacă vei considera că te ajută mai mult.

Modificările au început pe 26 mai, iar cei de la Google estimează că până la sfârşitul lunii iunie vor fi disponibile pentru noi toţi.

Autorul articolului: Cătălin Roșioru