• Google a amânat lansarea primului său smartphone pliabil pentru a doua oară de când l-a anunțat anul trecut, potrivit unui raport publicat joi de site-ul Elec.
  • Persoanele care știu mai multe detalii referitor la decizie au dezvăluit că motivul din spatele amânării se datorează faptului că produsul nu a fost finalizat pentru a fi lansat în ultimul trimestru al anului 2022.
  • Samsung, în prezent singurul producător care produce smartphone-uri pliabile cu panouri OLED, plănuiește să livreze în jur de 15 milioane de unități din viitoarele sale telefoane Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

Google Pixel Fold există momentan doar ca un zvon, Google păstrând o tăcere totală cu privire la orice plan pe care îl are pentru un telefon pliabil. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat zvonurile să se răspândească și existe presupuse scurgeri de informații în jurul așa-numitului Pixel Fold.

În măsura în care piața telefoanelor pliabiler se extinde, Google pierde teren cu fiecare lună amânată până la lansarea unui produs final.

Zvonurile spun că ecranul principal al telefonului Pixel Fold va avea aceeași dimensiune cu cel al viitorului Galaxy Z Fold 4.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Prețul Google Pixel Fold

Deși nu se cunosc detalii, 9to5Google anunță că Pixel Fold ar putea costa mai puțin decât linia Galaxy Z Fold și, mai precis, în jur de 1.400 dolari.

În acest moment, Samsung Galaxy Z Fold 3 este cel mai scump pliabil pe care îl puteți obține, costând 1.799 USD. Telefoanele Flip precum noul Galaxy Z Flip 3 sau Motorola Razr 5G sunt puțin mai accesibile la 999 USD, respectiv 1.399 USD – accesibil fiind un termen relativ în acest caz.