• Madhav Kohli, un artist în domeniul inteligenței artificiale, a intrat pe Twitter pentru a împărtăși o serie de imagini generate de inteligența artificială.
  • El și-a imaginat viitorul orașului Delhi, în condițiile în care poluarea din ce în ce mai mare din oraș se înrăutățește.
  • Imaginile înfricoșătoare au atras atenția multor oameni.

Madhav Kohli, un artist în domeniul inteligenței artificiale, a intrat pe Twitter pentru a împărtăși o serie de imagini generate de inteligența artificială. El și-a imaginat viitorul orașului Delhi, în condițiile în care poluarea din ce în ce mai mare din oraș se înrăutățește. Imaginile înfricoșătoare au atras atenția multor oameni.

Calitatea aerului din Delhi este un motiv de îngrijorare de mult timp. În ultima vreme, temperaturile scăzute din regiune, combinate cu deteriorarea calității aerului, au făcut ca situația să fie extrem de dificilă pentru locuitorii orașului. Un artist de inteligență artificială (AI) și-a imaginat viitorul orașului Delhi și al locuitorilor săi dacă intensitatea poluării va continua să se agraveze în timp. Imaginile, create cu ajutorul AI, au atras privirile, deoarece utilizatorii Twitter nu și-au putut imagina cum ar fi să trăiască într-un asemenea oraș ca Delhi.

Madhav Kohli, un artist de inteligență artificială, a intrat pe Twitter pentru a împărtăși o serie de imagini. El a scris: „Cum va arăta în viitor New Delhi și lupta sa cu poluarea? Vizualizat folosind AI (sic)”. Imaginile au înfățișat viitorul înspăimântător de plauzibil al locuitorilor din Delhi. În serie, bătrânii și copiii au fost prezentați purtând măști. Privirile de pe fețele lor reprezentau tristețe și îngrijorare. Artistul a prezentat, de asemenea, impactul potențial al poluării asupra arhitecturii orașului. Într-una dintre imagini, emblematicul Taj Mahal a fost văzut acoperit de ceață.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Imaginile au devenit rapid un subiect de discuție pe Twitter. „Foarte trist văzând aceste imagini”, a spus un utilizator. Un altul a afirmat: „Vin transformatorii”. Între timp, alți câțiva au comentat calitatea imaginilor.

Recent, mulți au folosit ajutorul inteligenței artificiale pentru a-și imagina și crea scenarii ipotetice, dar și plauzibile. Un bărbat pe nume Anshuman Choudhury a folosit IA pentru a arăta cum ar arăta orașele din India dacă ar fi acoperite vreodată de pături de zăpadă.