• Oamenii care folosesc tehnologia 5G alocă, în medie pe săptămână, două ore jocurilor în Cloud.
  • Utilizatorii români spun că dacă ar fi existat o bună informare despre 5G, astfel de abonamente ar fi putut avea o creştere cu 22% până la final de 2020.

Tu ce aşteptări ai de la 5G în viitor? Un raport realizat de Ericsson Consumer Lab arată impactul pe care tehnologia 5G îl are asupra utilizatorilor din întreaga lume, dar şi aşteptările pe care deţinătorii de smartphone le au cu privire la 5G.

Principalul interes este cu siguranţă calitatea conexiunii la interior. Când vorbim de clădiri de birouri, sau orice spaţiu închis, 1 din 5 oameni au spus că nu mai folosesc WI-FI, ci net de pe telefon prin serviciul 5G. O altă observaţie este că 5G-ul vine cu noi comportamente de utilizare.

De exemplu, oamenii care folosesc această tehnologie alocă, în medie pe săptămână, două ore jocurilor în cloud, cu două ore mai mult faţă de un utilizator 4G. 

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Studiul se referă şi la România, dar răspunsurile sunt altele. De exemplu oamenii spun că dacă ar fi existat o bună informare despre 5G, astfel de aboamente ar fi putut avea o creştere cu 22% până la final de 2020. 53% dintre respondenţii care folosesc această tehnologie spun că sunt foarte mulţumiţii de viteza de internet, totuşi, mai mult de jumătate au nemulţumiri când vine vorba de gradul de disponibilitate al reţelei 5G.