• Honda scoate pe piață primul SUV electric în 2024.
    Noul SUV poate fi încărcat în 35 minute, la 80%.
    În interior va fi un ecran de 11,3 inchi cu Google built-10.

Honda va scoate pe piață un SUV electric din 2024. Nu necesită gaz, benzină, ci doar electricitate. Dezvoltată în colaborare cu General Motors, vine la pachet cu o baterie de 85 kw și motoare electrice.

ANTUAN GOODWIN, Editor CNET, spune: ,,Pentru a-l folosi, îți trebuie un adaptor pentru portul de încărcare CCS care va fi activat aici, ca majoritatea vehiculelor care circulă azi. Încărcarea rapidă DC ajunge la maximum 155 kw, ceea ce vă aduce de la 20 la 80%, în 35 de minute, sau conectat la 10 minute pe 65 de mile”.

SUV-ul vine și cu o serie de aplicații și dispozitive digitale.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

,,Acum, avem un ecran dublu care vine cu instrumente digitale de 11 ichi , personalizabil, și apoi cu un ecran de 11,3 inchi cu Google built-10, ceea ce înseamnă utilizarea lui Google Maps pentru navigare și Google Play pentru a aduce alte aplicații de pe drum, folosind conexiunea de date încorporate în mașină precum Wireless.
Android Auto și Apple Cardplay sunt ambele disponibile aici, dar Google a construit legături profunde cu software-ul de gestionare a bateriei și a autonomiei care este deja la bordul mașinii”.