- Utilizarea eficientă a A.I. nu este doar un avantaj competitiv, ci o abilitate profesională care trebuie exersată continuu.
- Este o tendință tot mai clară în industria tehnologică, în care companiile valorifică A.I. nu doar ca instrument de suport, ci ca o componentă centrală în deciziile privind resursele umane.
- Inteligența Artificială promite să transforme acest proces, oferind soluții obiective și eficiente.
Autoevaluările sunt esențiale pentru performanța angajaților, dar devin adesea o provocare. Angajații se simt uneori copleșiți să își aprecieze realizările, iar managerii pot fi influențați de prejudecăți. Inteligența Artificială promite să transforme acest proces, oferind soluții obiective și eficiente.
Advertisment
Alexandru Goga, expert A.I: „Inteligența Artificială a penetrat și în acest domeniu de evaluare a angajaților la locul de muncă. Pentru că A.I.-ul este foarte bună la a face astfel de lucruri, critici constructive bazate pe lucruri care pot fi raportate și anume cantitatea de muncă depuse, rapoartele rămase în urmă, documentele create sau soluțiile rezolvate, Inteligența Artificială este o unealtă foarte abilă de a determina dacă un angajat și-a îndeplinit sarcinile de lucru, dacă s-a autoevaluat corect și determină dacă este un angajat în postul bun și dacă face tot ceea ce are de făcut la locul de muncă”.
Recomandări
Citește și
- Inteligența Artificială intră în școli: România testează manualele virtuale și asistenții educaționali A.I.
- Cum ajută arta la tratarea anxietății și depresiei? Psiholog: „Privirea unei opere de artă activează zone ale creierului asociate cu plăcerea”
- Lionsgate a început producţia filmului „Day Drinker”. Johnny Depp se întoarce la Hollywood după luptele juridice cu fosta soţie