• Nu au apărut recenzii la noul iPhone 12 până acum, din cauza unei interdicții puse de Apple
  • Cei care au testat telefonul laudă design-ul nou și camerele spectaculoase
  • În România, modelele noi de la iPhone vor ajunge mai târziu

Dacă ești fan Apple, sigur te-ai întrebat de ce nu a curs cu recenzii imediat după lansare. Motivul este acela că Apple a pus o interdicție care a expirat seara trecută.

În doar câteva ore, internetul s-a umplut de clipuri care prezintă noul iPhone 12 și 12 Pro. Mai ales că sunt primele telefoane care vor ajunge la utilizatori. Momentan, cei care au testat telefonul laudă design-ul nou și camerele spectaculoase. Mai puține cuvinte, însă, despre tehnologia 5G, repetată constant în timpul lansării. Există și o explicație. Este mai greu de testat. Până acum, a reușit să o facă doar Joanna Stern de la Wall Street Journal. Ea a mers pe un stadion împânzit cu tehnologie 5G.

Joanna Stern, Wall Street Journal: „Chiar și în timp ce stau aici cu vitezele astea uriașe, ce ar trebui să fac cu ele? Să descarc 2 sezoane din serialul Breaking Bad. Deja am făcut asta în 3 minute și jumătate. Să descarc un joc de 2 GB? Am făcut asta în 45 de secunde. Cu adevărat folositor va fi când acest loc o să fie din nou plin cu fani și toată lumea încearcă să încarce poze pe Instagram și clipuri pe Youtube.”

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

În România, modelele noi de la iPhone vor ajunge mai târziu. Suntem în valul al doilea de țări care vor primi telefonul.