iPad Air 4: Cât costă tableta Apple și ce funcții oferă

iPad Air 4: Cât costă tableta Apple și ce funcții oferă Sursa Foto: Profimedia
  • iPad Air 4 s-ar putea să fie lansat anul acesta.
  • Costă mai mult decât anul trecut, dar pare mai mult varianta Lite de la iPad Pro 8.
  • Va fi lansat odată cu Apple Watch 6.

Apple pregăteşte o armată de device-uri noi, iar pe internet au și apărut primele imagini cu noua tabletă.

Când vine vorba de tablete, mărul american le produce pe cele mai bune. Întotdeauna s-a gândit la două tipuri de buzunare atunci când a lansat un produs: iPad Air şi iPad Pro

De data aceasta, iPad Air, cunoscut ca fiind modelul de buget, se îndreaptă spre a doua categorie de preț pentru că nu mai este atât de ieftin: plătești pentru el de la 649 de dolari în sus.

În 2019, prețul device-ului ajungea la 499 de dolari, însă specialiștii spun că prețul din 2020 s-ar justifica prin funcțiile pe care le împrumută de la fratele său mai mare, iPad Pro.

iPad Air 4: Ce primești pentru un preț care pornește de la 649 de dolari

Află că atunci când vei scoate peste 649 de dolari pentru el, inginerii de la Apple îți oferă un ecran mai mare, dar și un spațiu de stocare mai generos. Procesorul bionic A14X îți va completa experiența și poate vei primi și un port USB-C.

Spionii tech spun că modelul ar putea avea senzor de amprentă în butonul de power, pe lateral şi asta le place.

Deși iPad Air 4 s-ar putea să fie prezentat odată cu iPhone 12, producția de masă pentru device ar putea începe în 2021.

Dacă îţi doreşti o tabletă stilată, cu ecran mare, care se mişcă rapid, dar nu vrei să cheltuieşti o avere, acesta este modelul mult aşteptat.

Autorul articolului: Robert Hățiș