iPhone 12 ar putea fi marele absent al evenimentului Apple din această seară

iPad Air 4: Cât costă tableta Apple și ce funcții oferă Sursa Foto: Profimedia
  • Marele absent al evenimentului Apple din această seară ar putea fi iPhone-ul
  • Va fi prezentat noul Apple Watch, dar şi iPad Air 4
  • Evenimentul va fi live pe pagina Apple de Youtube de la ora 20.00

E foarte posibil ca şi la lansarea Apple din seara aceasta să ai parte de cam de acelaşi gust amar ca la lansarea Samsung.

Samsung ţi-a fluturat puţin prin faţa ochilor noul Galaxy Fold şi e foarte probabil ca acelaşi lucru să se întâmple şi cu iPhone 12. De altfel, specialiştii anticipau lucrul ăsta, pentru că pandemia şi-a pus amprenta asupra lanţurilor de aprovizionare pentru gigantul de la Cupertino. Ca şi Samsung, Apple va prezenta noile iPhone 12 luna viitoare.

În schimb, Apple Watch 6 pare a fi capul de afiş al evenimentului. Chiar şi sloganul “Time Flies” indică asta. Renunţarea la tehnologia Force Touch ar putea face ceasul mai subţire şi ar lăsa loc mai mult pentru baterie. Va fi prezentată şi o versiune mai ieftină, numită Apple Wathc SE.

Şi un nou iPad este pe drum, iPad Air 4, cu o ramă mai subţire. Butonul de Power va include şi autentificarea cu amprentă şi va fi mutat în partea de sus a tabletei. Poate de data asta Apple va renunţa la portul Lightning în favoarea unui USB tip C.

Dacă vrei să vezi live lansarea, îţi spun că începe la ora 20.00, ora României şi o poţi vedea pe canalul de Youtube al Apple.