• Apple a decis să nu mai producă iPhone 12 Mini din al doilea trimestru din 2021
  • Mini a avut cele mai slabe vânzări dintre modelele de iPone 12, de doar 6%
  • Samsung, Xiaomi sau Huawei au renunţat şi ele să mai producă telefoane cu display mic

Bucuria de a vedea un telefon cu display mic a fost de scurtă durată. Apple renunţă la modelul Mini din seria iPhone 12.

Mai mic şi mai ieftin nu înseamnă mai bun. Este concluzia la care a ajuns Apple la 4 luni de la lansarea seriei iPhone 12. Cel mai mic model a încântat utilizatorii pe net, însă acest lucru nu s-a văzut la vânzări. Doar 6% dintre cei care au cumpărat un iPhone 12 au optat pentru modelul mini. Astfel că Apple a decis să stopeze producţia telefonului. Doar unităţile deja disponibile vor mai putea fi cumpărate.

iPhone 12 mini a venit cu un display de doar 5.4 inci, o baterie mică şi un preţ de 699 de dolari. Nu avea competiţie deoarece Samsung şi Xiaomi nu au lansat de mulţi ani un telefon atât de mic. Iar telefonul a avut recenzii pozitive din partea specialiştilor.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Dieter Bohn, jurnalist tech: „Iubesc iPhone 12 Mini! Se simte mult mai bine în mână, e ergonomic. Pot chiar şi să ajung la Centrul de Control cu degetul mare fără să-mi contorsionez toată mâna. Este mult mai uşor de ţinut în buzunar decât majoritatea telefoanelor de astăzi şi reuşeşte să le facă pe toate fără să te forţeze să renunţi la multe lucruri ca să ai un telefon mai mic“.