• Au apărut primele review-uri la iPhone 12 mini și 12 Pro Max
  • iPhone 12 Pro Max este cel mai scump telefon din serie, cu prețuri de peste 6.000 de lei
  • Noile Mac-uri vor avea pentru prima dată procesoarele create chiar de Apple

Mai ai de așteptat trei zile până când vei vedea noile iPhone 12 în magazine. Până atunci, a expirat și ultimul embargo de la Apple. iPhone 12 mini și 12 Pro Max și-au făcut apariția și pe internet. Jurnaliștii de tech își pot publica acum opiniile.

Despre iPhone 12 mini, a fost unanimitate: e identic cu iPhone 12, doar că mai mic, mai compact. În schimb, iPhone 12 Pro Max a produs multe opinii în contradictoriu. Este cel mai scump telefon din serie, cu prețuri de peste 6.000 de lei. Asta pentru că pe lângă ecranul masiv, are un nou sistem de camere pe spate. Iar acesta a fost mărul discordiei printre YouTuberi.

Marques Brownlee, tech YouTuber: „Povestea este că Apple în sfârșit a făcut un salt în privința hardware-ului. Și nu s-a întâmplat nimic. Testez versiunea mini în același timp, așa că mă plimb în același timp cu 12 Pro Max și 12 Mini și fac poze simultan. Iar atunci când vă spun că nu am putut să văd vreo diferență… Serios, vedeți și voi aici rezultatele.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Arun Maini, tech YouTuber: „Diferența de calitate a camerei dintre modelele de iPhone 12 este mai mare decât diferența dintre iPhone 12 și generația iPhone 11. De departe cea mai importantă îmbunătățire este că senzorul camerei principale este cu aproape 50% mai mare decât cel de pe iPhone 12 Pro.”

Până să ajungă noile iPhone-uri în magazine, Apple ți-a mai pregătit o surpriză. În această seară, de la ora 20.00 va prezenta și noile Mac-uri. Și, pentru prima dată în istoria de 44 de ani a companiei, acestea vor avea procesor creat chiar de Apple. Lucru care, cel mai probabil, va face ca prețurile să fie mai mici.