• Apple a lansat noua serie iPhone 12 care conţine 4 modele
  • Prețurile telefoanelor pleacă de la 699 de dolari și ajung până la 1399 de dolari
  • iPhone 12 are două camere pe spate. Un senzor principal f/1.6 cu distanță focală de 26mm

Apple a lansat iPhone 12 și 12 Pro iar primele recenzii au apărut online
Unul dintre cei mai populari YouTuberi a comparat camerele: iPhone12 vs iPhone 11. Diferența este sesizabilă în aproape fiecare caz

Apple a scos la vânzare momentan doar două modele de iPhone 12: versiunea clasică și cea Pro. Diferența este de 200 de dolari între cele două modele, asta pentru că iPhone 12 Pro are un senzor în plus și un scanner numit LiDAR care ajută la fotografie. Ca să îți faci o idee cum sunt noile camere, Arun, un YouTuber cu milioane de fani, a comparat camerele de pe cele două telefoane cu cea de pe iPhone 11 Pro.

Arun Maini, YouTuber: „Am vrut să încep cu această fotografie făcută cu camera ultrawide a telefonului. Pentru că veți vedea ceva oarecum neobișnuit. Deși senzorul ultrawide de pe aceste telefoane este identic, dar fotografiile de pe ambele modele de iPhone 12 arată mai bine. De fiecare dată când faci o fotografie cu noile iPhone-uri, acestea fac de fapt 9 poze cu expuneri diferite. Apoi trece prin toate și alege cele mai bune părți din fiecare și le unește.”

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ

iPhone 12 și 12 Pro vor veni și în România în săptămânile următoare. Au competiție serioasă de la Xiaomi care a lansat seria Mi10 T sau vechea rivală Samsung și seria Note 20.