• iPhone 15 Pro Max a obținut un scor total de 154 de puncte din partea DxO Mark.
  • Pentru partea de photo, scorul a fost de 153, iar pentru video de 158.
  • Huawei P60 Pro este telefonul cu cel mai mare scor din top, 156.

Apple se mândrește de ani de zile cu camera de pe iPhone, considerată de mulți cea mai bună de pe un telefon mobil. Însă noul flagship, iPhone 15 Pro Max, nu a reușit să urce pe primul loc în clasamentul DxO Mark, considerat reprezentativ în industrie. Pe prima poziție se află în continuare Huawei P60 Pro.

Ratingul DxO Mark este considerat cel mai important din industrie și asta pentru modul în care îl alcătuiesc: ei înregistrează mii de fotografii și clipuri pentru orice scenariu imaginabil în care s-ar putea afla utilizatorul. Astfel, iPhone 15 Pro Max a reușit un scor record pentru partea video, de 158. Iar descrierea DxO Mark spune totul: o experiență care stabilește standardul, fiind în permanență peste ceilalți competitori.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
MUZICA REVINE PE TIKTOK
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE

Ceva mai jos este ratingul pe partea de photo, de 153. Deși experiența este lăudată pentru lipsa lag-ului între momentul în care apeși pe buton și până face poza, pentru portretele capturate și felul în care expune personajele fotografiate, mai are de lucru.

Mai exact la două capitole: pozele în lumină slabă și imaginile făcute cu zoom înainte să fie folosit sezonul de 120mm, adică de 5x. Mai exact, pozele între 3x și 4,9x nu prea pot fi folosite. Aceste două minusuri au făcut ca iPhone 15 Pro Max să rămână în urma Huawei P60 Pro care excelează la capitolul photo.

Citește și: