• iPhone 15, care va fi mai durabil și va avea camera mai bună, va fi lansat pe 22 septembrie.
  • Carl Pei adoră iPhone-ul, dar nu-i place Apple Smart Watch din cauza notificărilor.
  • Noul iPhone se adaptează la revoluția Inteligenței Artificiale prin butonul de acțiune.

Mai sunt trei zile până la apariția noului iPhone, dar mulți utilizatori îl așteaptă cu sufletul la gură. Carl Pei, antreprenor și CEO de la Nothing și OnePlus, vorbește despre îmbunătățirile cu care vine iPhone 15. Printre îmbunătățiri se află durabilitatea și butonul care face legătură cu Inteligența Artificială.

,,Cred că Apple vede toate schimbările care se petrec în modele de limbaj AI și pot să ghicesc că butonul de acțiune este pregătit pentru asta. Va fi o scurtătură către un Super-SIRI în viitor”.

O altă inovație importantă pentru CEO Carl Pei este camera iPhone-ului, considerată mai bună decât cele ale smartphone-urilor din alte branduri, precum Samsung sau Huawei.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

,,Investiți o mulțime de resurse în cameră dacă studiați smartphone-ul consumatorului și utilizarea lor, de obicei, acolo sus este una dintre cele mai importante caracteristici de top pentru orice smartphone, așa că are sens. Dar motivul pentru care sunt capabili să inoveze e că investesc resurse, au reușit și să se înfățișeze într-o referire la Vision Pro”.

Carl Pei nu este însă mulțumit de smartwatch-ul de la Apple fiindcă se declară iritat de numărul prea mare de notificări.

,,Poate sunt doar eu, dar sunt destul de ocupat și primesc o mulțime de notificări, toate tipurile de aplicații de chat, aplicații de mesagerie și mail-uri. Toate caracteristicile cheie ale ceasului inteligent e să-ți arate cât mai multe notificări.

Nu cred că este nevoie pentru mine, dar înțeleg că unora le place. Cred că pe măsură ce tehnologia se dezvoltă, ar trebui să ajute oamenii eliminând complexitatea din viața lor și să nu adăugați multă complexitate, și prin urmare, nu sunt un fan al categoriei în ansamblu”.