• SE3 va fi mai subțire și mai ușor decât Iphone 13.
  • SE3 egalează Iphone13 la placa grafică, procesor și la sistemul de operare.
  • Prețul pentru SE3 va fi ca modelul de anul trecut, 399 de dolari.

De 8 martie, nu iei un mărțișor, iei un iPhone. Modelul low-cost SE3 se va lansa pe 8 martie.

„Hai să ne uităm la durata bateriei. Deci, conform ultimelor raportări, iPhone SE va primi un upgrade, un cip a15 cu compatibilitate 5G. Oricum, ceva ce nu s-a schimbat este designe-ul actual. Conform lui Dylan, el a spus că se menține același design ca la actualul iPhone SE care este același design ca la iPhone”, a psus Matthew Santoro, creator de conținut.

Noul model va fi mai subțire decât iPhone 13, o placă grafică GPU 4-core, la fel ca la iPhone 13 și, de asemenea, un procesor și un sistem de operare la egal. La memorie RAM este depășit, SE-ul va avea 3 GB, față de 4 la iPhone 13, iar spațiul de stocare va fi considerabilă mai mic. Iar prețul este, cum ne-a obișnuit compania pentru această serie, mai mic.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

„Vorbind de prețurile pentru iPhone SE, este de așteptat să se lanseze la același cost ca modelul de anul trecut, la doar 399 de dolari”, a transmis Dan Vittorini, creator de conținut.

Andrew nu e satisfăcut de noul model. Asta pentru că deși vine cu 2 update-uri, din perspectiva lui, nu este suficient.

„Procesorul intern a trecut de la a13 la cel mai recent, a15. Booster-ul de viteză e grozav, nu am ce să spun. A doua schimbare va fi suportul 5G, de acord și cu asta! Dar din păcate, aici se oprește lista update-urilor. A treia generație iPhone SE va arăta așa, va arăta ca un iPhone 8, același design, același touch ID. Noul model iPhone SE3 o să fie atât de dezamăgitor!”, a transmis Andrew O’harra, creator de conținut.