- „Mașina de spălat oameni a viitorului” proiectează imagini relaxante pe interiorul capacului transparent pentru a crea o atmosferă calmantă.
- Experiența de utilizare durează aproximativ 15 minute.
- Compania Science din Osaka lucrează la o versiune pentru uz casnic.
Un nou concept inovator a apărut în domeniul tehnologiei de îngrijire personală:
„Mașina de Spălat Umană a Viitorului”, dezvoltată de Science, o companie din Osaka. Acest dispozitiv futurist promite nu doar să curățe corpul, ci și să ofere o experiență relaxantă pentru minte.
Advertisment
Care sunt funcțiile principale?
Conceptul japonez, denumit „Mirai Ningen Sentakuki” promite o experiență cel puțin inedită, dacă nu inovatoare. Printre funcțiile sale principale se numără umplerea cabinei cu apă caldă, măsurarea pulsului și a altor date biologice prin senzori, și ajustarea temperaturii apei pentru confort optim. Dar stai fără frică, nu te și învârte ca la mașinile de spălat convenționale. Practic, este o cadă smart.
Ba chiar te scapă de stres: aparatul proiectează imagini relaxante pe interiorul capacului transparent, creând o atmosferă mai asemănătoare de spa-uri, decât de o simplă baie.
Recomandări
Cât de accesibilă este „cada” minune?
Din păcate, compania Science din Japonia nu are încă planuri clare pentru a-l pune pe piață. Dar o poți vedea și chiar încerca!
Dispozitivul este destinat unei expoziții care va avea loc în Osaka, unde până la opt persoane pot experimenta o sesiune de „spălare și uscare” de 15 minute, dar doar prin rezervare. Cine știe, poate vei fi unul din norocoși. Compania lucrează, totuși, la o versiune pentru uz casnic a acestui aparat, având ca scop nu doar curățarea fizică, ci și „spălarea minții”.
Citește și
- Cât de des îți iei pauză în timpul programului de lucru? Graziella Dan, psiholog: „O tehnică des folosită este Pomodoro”
- România face un pas major în modernizarea Forțelor Aeriene. A fost semnat protocolul pentru achiziția a primelor 32 de avioane F-35
- Inteligența Artificială te poate clona după o simplă conversație. Ce au descoperit cercetătorii