• Lamborghini anunţă o nouă maşină electrică.
  • Este vorba despre Lamborghini Lanzador, dar producția va începe din 2028.
  • Noul model promite performanţe de neegalat.

Modelul electric Lamborghini Lanzador a fost prezentat oficial la Monterey Car Week și este un Ultra GT cu  patru locuri.

Este alimentat de patru unități de motor electric cu putere mare, care generează împreună 1.341 CP. Această configurație asigură o tracțiune integrală permanent electrică în orice condiție, suprafață și stil de conducere, cu o putere maximă de peste un megawatt.

Lamborghini afirmă că șoferul poate ajusta sistemele în timpul conducerii prin comenzile de pe volanul sportiv și poate influența activ comportamentul mașinii, creând astfel propriul caracter individual al vehiculului. 
Producția va începe din 2028.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

,,Suntem încântați să dezvăluim conceptul Lamborghini Lanzador la Monterey Car Week, o viziune concretă a unei viitoare producții de serie a patra pur electric Lamborghini care reprezintă un nou segment de mașini: Ultra GT.
Introducând un GT de înaltă lichidare la sol cu 2+2 locuri, care prezintă forme clare, puriste și tehnice, mașina concept Lanzador oferă experiență și performanță fără precedent la bord, rămânând fidel ADN-ului inconfundabil al Lamborghini și oferind sportivitate și caracter distractiv de condus. O minune pur electrică”.