• Laptopul pe roţi este conceput de compania japoneză Cocoa Motors
  • Este un vehicul electric care poate fi cărat într-un ghiozdan
  • Walkcar are un preţ de 1,980 de dolari

Ne-am dori să ajungem la metrou sau supermarket cât mai rapid. Acum putem renunţa la maşină, bicicletă sau trotinetă. Este o soluţie mai bună. 

„Toată lumea se uită la mine că merg pe acest device. Sincer să fiu, îi înţeleg perfect.” 

Laptopul pe roţi sau Walkcar este un vehicul electric cu 4 roţi care poate fi transportat cu uşurinţă.Deşi încape într-un ghiozdan, este foarte bine construit. Roţile se aseamănă foarte mult cu cele ale unui scaun de birou.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Walkcar are în componenţă patru senzori care ajută la deplasare când te urci pe el. Are un singur buton care controlează cele 3 viteze. Cea mai rapidă ajunge la 16 kilometri pe oră. Poate părea puţin însă când stai pe o platformă de mărimea unui laptop, poate fi destul de rapid. Laptopul pe roţi a fost testat de experţii de la CNET. 

Nic Golden Herry, CNET: „Acum vine marea întrebare. Cât costă Walkcar? Prieteni, ţineţi-vă respiraţia pentru că preţul este de aproape 2.000 de dolari ceea ce sună nebunesc. Mă pot gândi la câteva situaţii în care l-ai vrea. Poate că ai drum către un mijloc de transport în comun, pur şi simplu îl scoţi din ghiozdan, îl aşezi şi când alţii merg tu poţi să pluteşti pe lângă ei.”