• Spre deosebire de alte telefoane multi-ecran, LG Wing are un ecran rotativ
  • Poți rula simultan până la 3 aplicații pe ecranele telefonului
  • Telefonul este mai greu și puțin mai gros decât un telefon convențional

Când vine vorba despre telefoane cu ecrane multiple, în prezent ai două opțiuni: ecranul continuu al device-ului Galaxy Fold ori ecranul dual de la Microsoft Surface Duo și LG Velevet.

LG Wing vine cu o nouă propunere – ecranul rotativ. Sigur, o să spui că forma ciudată a literei T nu e tocmai optimă pentru rularea aplicațiilor care, de regulă, necesită un ecran rectangular. Cu toate astea, Richard Lai, editor-șef la End-gadget, a fost plăcut surprins de cât de practic e telefonul.

Richard Lai, editor-șef Endgadget: „Acesta este, de departe, preferatul meu din gama telefoanelor cu ecrane multiple.“

Articulația telefonului este garantată pentru 200.000 de rotații, ceea ce, la 30 de rotații pe zi, înseamnă cam 18 ani, timp destul ca alte generații de telefoane să apară și să-i ia locul.

Interfața este optimizată în așa fel încât să poți rula, de exemplu, pe ecranul principal un clip de Youtube, iar pe ecranul secundar să ai feed-ul de Twitter, Facebook sau Instagram. Poți rula chiar 3 aplicații simultan, hardware-ul telefonului este suficient de solid pentru asta.

Richard Lai, editor-șef Endgadget: „Aș fi vrut ca LG să-mi dea posibilitatea să folosesc ecranul secundar pentru scriere, pentru că să scrii pe un ecran landscape poate fi ciudat. Dacă LG vrea să facă un LG Wing 2, ar fi bine dacă ecranul secundar ar fi mai mare și poate scad și câtva grame din greutate.“

Telefonul are tehnologie 5G și va fi lansat pe 15 octombrie în Statele Unite, la un preț de 1.000 de dolari.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI